ABOUT ρεφλεξολογοι αθηνα

About ρεφλεξολογοι αθηνα

About ρεφλεξολογοι αθηνα

Blog Article

Ασχολήθηκε εις βάθος με.την περίπτωση μου, εξαιρετικός!!!

Μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο όραμα για την πλήρη αποκατάσταση των ασθενών μας και την επιστροφή τους σύντομα και με ασφάλεια στις δραστηριότητες που έκαναν πριν την εμφάνιση του προβλήματός τους.

Κάθε δυσλειτουργία στο σώμα είναι ένα μήνυμα, μια προειδοποίηση ότι χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται τη σωστή ρύθμιση για την επαναφορά στο σωστό τρόπο λειτουργίας.

Στην επιστήμη της χειροπρακτικής δουλεύουμε βασικά και κύρια με το Νευρικό Σύστημα και τη σπονδυλική στήλη. Βρίσκουμε τους σπονδύλους οι οποίοι έχουν απεξάρθρωση – δηλαδή έχουν ξεφύγει από την κανονική τους θέση – ή έχουν περιστραφεί ελαφρώς, πιέζοντας έτσι τα νεύρα.

Για την καλύτερη εικόνα του προβλήματός σας, μπορεί να χρειάζεται η λήψη κάποιων ακτινογραφιών. Οι ακτινογραφίες επιτρέπουν στον χειροπράκτη να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, έτσι ώστε να είναι πιο ακριβής στη διάγνωσή του, αλλά και στη θεραπεία σας. Επειδή όμως μια τέτοια εξέταση επιβαρύνει αρκετά το σώμα, ο χειροπράκτης σας θα έχει σκεφτεί αρκετά τα πλεονεκτήματα αυτής της εξέτασης πριν σας ζητήσει να την κάνετε.

Για να το ανακαλύψουμε προϋποθέτει έρευνα στον εσωτερικό μας εαυτό, στο υποσυνείδητό μας, αφού διαπιστώσουμε την πηγή του προβλήματος, χρειάζεται πολλή προσωπική δουλειά, ίσως αλλαγή στάσης ζωής, από την απλή λήψη φαρμάκων που υποδεικνύει κάποιος γιατρός.

Την βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος του αίματος.Σε περιπτώσεις χτυπηματων ή καταπονήσεων του σωματός μας οι φλεγμονές επηρρεάζουν την κυκλοφορία του σώματος και δημιουργουνται πονοι και φλεγμονές.

Στη συνέχεια θα ασκήσει πίεση στα αντίστοιχα σημεία τα οποία πρέπει να ενεργοποιηθούν.

Η Ρεφλεξολογία είναι μία μορφή “θεραπείας μασάζ” στην οποία εφαρμόζεται πίεση στα χέρια στα αυτιά και τα πέλματα ανήκει στις θεραπείες της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Τα λεγόμενα "μπλοκαρίσματα" είναι η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν μετατοπισμένα οστά, σκληρυμένους μύες και πόνο, μεταξύ άλλων. Ο χειροπράκτης εντοπίζει τις αιτίες και αφαιρεί το μπλοκάρισμα. Για να γίνει αυτό, τα χέρια του πιέζουν τα οστά και τους μύες με συγκεκριμένες τεχνικές λαβής και μεταδίδει ώσεις στην πάσχουσα άρθρωση, κινώντας την ελάχιστα.

Έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πώς λειτουργούν τα συστήματα των πεποιθήσεων και δράσεων, πώς επιδρούν και βοηθούν στη δημιουργία της πραγματικότητάς μας για υγεία και για αρρώστια, δεν εννοώ τις μη ανατρέψιμες καταστάσεις που ξεπέρασαν check here τα όρια επαναφοράς.

Η χειροπρακτική αποκατάσταση γίνεται, κυρίως με μάλαξη και κατάλληλους θεραπευτικούς χειρισμούς, τις ανατάξεις των σπονδύλων που είναι το κύριο θεραπευτικό μέλημα του χειροπράκτη.

Κόστος φυσικοθεραπείας Ποιο είναι το κόστος μιας φυσικοθεραπείας Διαχωρίζοντας την τιμή από την αξία Οι συνέπειες της επιλογής ακατάλληλων θεραπειών Η σημασία της επιλογής της κατάλληλης θεραπείας

Χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος ερευνά για να ανακαλύψει το μυστικό της υγείας. Εκατομμύρια δολλάρια ξοδεύονται σε έρευνες για να βρεθεί το μαγικό χάπι, το φάρμακο ή η τροφή που θα δώσει υγεία στο άρρωστο σώμα.

Report this page